Translate FacebookDel

Listekandidater



lars9b.png

1. Lars Hustad, født 1958

Lars har sin utdanning innen økonomi og fagfeltet fiskeindustri.  Er også lederutdannet fra forsvaret og sivilt.  Han har lang yrkesbakgrunn fra konvensjonell og næringsmiddel industri på ledernivå, oppdrett på ledernivå og har vært igjennom flere prosesser med etablering av selskaper.
Gjennom denne erfaringen har han sett hvor viktig leverandør/kundeforhold er, også sett mellom ansatte og mellom avdelinger.   Det å utvikle mennesker og team, og på den måten skape en kultur som fremmer læring, vekst og innovasjon, er meget interessante områder.

Han har igjennom de siste 20 år vært aktiv i egne selskaper og på styrenivå i andre selskaper, herunder også reiseliv.  Lars har også lang erfaring fra frivillige organisasjoner på styre og administrativt nivå, samt fra styrer i offentlige selskaper.

Lars sine interessefelt er samferdsel, systematiseringer, it og samfunn generelt. Han har vært aktiv i politikken siden 2015 og ble da valgt inn på HAP sin liste som varaordfører kandidat.  Varaordfører vervet innehas fortsatt frem til 18. oktober 2023.  I disse periodene er også innehatt verv i ulike råd, styrer og representantskap.
Tillit er den mest sentrale verdien i et godt lokaldemokrati, særlig mellom folkevalgte og innbyggerne.  Tillit er også sentralt mellom folkevalgte og den administrative siden og oss politikere imellom.  Tillit er derfor noe vi vil arbeide hardt for å oppnå.




 2kjell_gunnar.png

2. Kjell Gunnar Johansen, født 1979

Kjell Gunnar er bosatt på Sørvær der han driver med fiske fra eget fartøy.  Som næringsaktør i Hasvik Kommune bidrar han med råstoff til landindustrien.  Periodevis forvalter han også egen fangst gjennom sitt deleide selskap Sørøya Tradisjonsfisk AS.

Fiskeriene er en viktig næring for Norge generelt, men i særdeleshet for samfunnene i Hasvik Kommune.  Fisk gir arbeid til mange og er en viktig kilde til protein og næringsstoffer. Samtidig må det sies å være en utfordrende bransje.

Kjell Gunnar har erfaring fra politikken.  Han er i denne valgperioden representant i kommunestyret og formannskap.  Som den samfunnsinteresserte personen Kjell Gunnar er, har han stor interesse av å se en positiv utvikling av våre fiskerihavner og av fiskeriene generelt.  Alt henger sammen.  En positiv utvikling i en sektor kan også gi et utslag i en annen sektor.

Han er opptatt av at våre barn skal ha like muligheter.  Det er et viktig mål å strebe etter.  Dette betyr at alle barn bør ha samme muligheter til utdanning, arbeid og livskvalitet uavhengig av deres bakgrunn, kjønn, rase eller andre faktorer.   Like muligheter for barn kan oppnås gjennom politikk og praksis som fremmer inkludering og mangfold.



charlotte.jpg

3. Charlotte Hustad, født 1983
Charlotte har en bachelorutdanning i reiseliv og turisme. Hun har jobbet store deler av sitt yrkesaktive liv i reiselivsnæringen på Sørøya, men har også arbeidet 2 år i arbeids- og inkluderingsbedrift.

Charlotte ønsker å jobbe for en lokalpolitikk med åpne prosesser og involvering av innbyggerne slik at de har en reell mulighet til å påvirke de beslutninger som angår dem selv. Hun brenner ekstra for å ivareta innbyggerne i vår kommune på en god måte. Dette kan dreie seg om Hasvik kommune som arbeidsgiver.

Folkene som jobber i vår kommune er vår viktigste ressurs. For å kunne oppnå viktige samfunnsmål og kunne tilby et godt kommunalt tilbud, trenger vi dyktige ansatte. Charlotte brenner for at Hasvik kommune skal være en inkluderende og ansvarlig arbeidsgiver som investerer i de ansatte. En annen viktig arena innen politikken er et godt tilbud for barn og unge. Dette kan være gjennom tilrettelegging for Idrett og frivillighet. Idrett, kultur og frivillighet er viktige arenaer for forebygging både innen helse og livskvalitet. Det motvirker utenforskap, og bidrar til samhold og inkludering.



magnar.png

4. Magnar Edvind Olsen, født 1956

Er gjennom et yrkesaktiv liv løpende kurset i tekniske fag.  Er i dag pensjonist.
Magnar har gjennom en lang yrkeskariære i fiske og fiskeindustri vært innom vedlikehold og reparasjon av prosessutstyr og fabrikkbygninger.  Har dermed deltatt i en stor del av utviklingen i fiskeindustrien. 

Han har alltid vært fagorganisert og var aktivt med i det å forbedre fiskeindustriarbeidernes arbeidsvilkår.  Har også tidligere vært innom politikken.  Er gift og har 3 barn og bosatt i Breivikbotn og har vært bosatt her siden 1972.

Når så SfS ble stiftet var det umulig for han å "sitte stille i båten" med å bidra til det beste for samfunnet.  Hans alder tilsier at det er eldrepolitikken som kan få størst fokus.  Også trivsel og trygghet vil vies stor oppmerksomhet, ellers forvitrer kommunen på rot.  Men aller viktigst er det vi kan gjøre for barneforeldre, barn og ungdom.



raymond.jpg
5. Raymond Sæther Limstrand, født 1985

Raymond er utdannet industrimekaniker, noe som betyr utvidet kunnskap om hydrauliske, pneumatiske og elektriske styresystemer for maskineri. 
I tillegg krever det høy grad av nøyaktighet, teknisk forståelse og problemløsningsevne.


Han har jobbet i oppdrettsnæringen siden 2016 og er i dag ansatt som daglig leder ved Nordnorsk Smolt AS i Hasvik.  Raymond har bostedsadresse i Hasvik og er født i 1985..


Hjertesakene som Raymond er spesielt opptatt av, er tilrettelegging for næring og næringsutvikling, men også å gjøre Hasvik kommune til en bedre arbeidsplass og til en attraktiv plass å bo.  Næring spiller en viktig rolle i økonomien til en liten kommune.og påvirker vekst og velstand.  Det skaper arbeidsplasser og gir inntekter til samfunnet.

Raymond var med som stifter av Sammen for Sørøya og ble da valgt som leder i styret.  Han har vist sine evner i det å være en god leder; blant annet gode kommunikasjonsevner, innehar tillit, har besluttsomhet og viser stor grad av empati.  Det har også politikken svært god bruk for.  



mona.png

6. Mona Mauseth, født 1972

Mona har Bachelor i førskolelærer og videreutdanning innen ledelse. Hun er født på Hasvik i 1972 og oppvokst på Hasvik. Etter endt utdanning i 2005, flyttet Mona tilbake til Hasvik.  Hun har jobbet 14 år som styrer i Hasvik barnehage og 2 år som Nav leder ved NAV Hasvik. Mona er nå i oppdrag som fostermor.

Å være leder innebærer å ha en rekke egenskaper og ferdighetrer som gjør at man kan inspirere, motivere og veilede andre til å oppnå felles mål.  Noen viktige faktorer er blandt annet kommunikasjon, tydelighet, empati og beslutningsevne.


Mona har politisk erfaring, bl.a som vararepresentant til kommunestyret.  Hun har vært leder i Råd for personer med funksjonsnedsettelser, er meddommer i Tingretten og er varamedlem til Levekårsutvalget.


Hjertesakene til Mona er gode oppvekstsvilkår og tilbud for barn og unge i kommunen vår. Mona er også opptatt av de eldres hverdag. I tillegg ønsker hun å sette søkelys på å ivareta alle som har ekstra utfordringer i hverdagen. Mona bidrar i frivillige organsisasjoner som aktiv turntrener for 1-10 kl og som aktiv i HIL og Sørøy Husflidslag.

jonatle.png
7. Jon Atle Bjørnø, født 1980
Jon Atle er fagutdannet fisker med fagrev i fiskaryrket.  Dette innebærer å ha gjennomført en utdanning eller opplæring i fiskefaget, og å ha tilegnet seg kunnskap og ferdigheter som kreves for å arbeide profesjonelt med fiske.
Har vært fisker gjennom hele sitt voksne liv.  Har i dag eget rederi med en 28 meters havgående båt.  Bosted i Sørvær og har samboer og 2 barn i skolepliktig alder.

Som den samfunnsengasjerte personen Jon Atle er, deltar han på mange områder.  Utdanningen og erfaringen kommer godt med, blant annet som leder i Loppa og Hasvik Fiskarlag. Han er også medlem i Norsk Folkehjelp og utdannet som lagleder søk og redning.  I inneværende periode er han representant i Hasvik Kommunestyre og vara representant til formannskapet i Hasvik Kommune.

Brenner for havner, samferdsel, næring og fiskeripolitikk.  Har mye å bidra med innen fiskeripokitikken.
lill_beate.png
8. Lill Beate Jakobsen, født 1991

Lill Beate flyttet tilbake til sin hjemplass Hasvik for relativt kort tid siden etter en 10 års- periode på Østlandet.


Hun er utdannet som helsefagarbeider, med videreutdanning som barnepleier.  Jobber til daglig som helsefagarbeider ved Hasvik Helsesenter.  Lill Beate er også valgt inn som seksjonsleder for helse og sosial i Fagforbundet.  Dette arbeidet vil være viktig med tanke på å ivareta medlemmenes interesser overfor arbeidsgiver, politiske myndigheter og samfunnet generelt.

Lill Beate har ikke tidligere engasjert seg i politikk, og er ikke redd for utfordringer.  Det å være ny i politikken kan bidra til å tilføre noe nytt.


Hjertesaker er at Hasvik Kommune skal være en attraktiv kommune å bo i, med spesiell hovedvekt på småbarnsfamilier og eldreomsorg.  Godt arbeidsmiljø og kompetanseheving for kommunalt ansatte er et annet fagfelt Lill Beate brenner for.


torarne.png
9. Tor Arne Nilsen, født 1977

Tor Arne gjennomførte etter grunnskole, utdanning innen fiske og fangst, samt et år studie ved folkehøyskole.  Han er gift og har 3 barn og er bosatt i Bårvik.

Etter skolegangen jobbet han som miljøarbeider og har tatt grunnutdanning som ambulansearbeider.
I tillegg har han vært med i byggefasen på Melkøya og har vært ansatt som lufthavn betjent hos Avinor.  I 2014 startet han sin egen virksomhet i transport, dekk og service bransjen.  Det hele har materialisert seg med et flott service anlegg i nordre molokrok i Hasvik.  Selskapet har i 3 år på rad fått utmerkelser som gaselle bedrift.


Frem til nå har han kun fulgt med i politikken fra sidelinja.  Etter en nærmere vurdering har han kommet frem til at tiden er inne til å bidra litt mer aktivt.  Særlig søkelys på eldre politikken og at barn skal kunne vokse opp i et trykt miljø.  Bolyst kan utvilsom bli bedre og god kommunikasjon både for turister og fastboende kan bidra til det.  Et siste «hjertesukk» er forskjønning av uteområder og ivaretakelse av kommunal bygningsmasse.

Flott at Tor Arne vil bidra i politikken for samfunnets beste.  Lykke til!



hilde.png
10. Hilde Sjursen, født 1990

Hilde er utdannet som resepsjonist og helsefag arbeider og har fagbrev fra begge områder.  I begge fagområder er det viktig med en kundeservice- orientering og kunne håndtere mennesker på en høflig, god og profesjonell måte.   Det betyr å være lyttende, imøtekommende og å kunne håndtere vanskelige situasjoner.  


Rollen som helsefagarbeider kan være å gi støtte, veiledning og informasjon til pasientens pårørende, samt å samarbeide med dem for å gi best mulig omsorg og behandling til pasienten.

Hilde er født og oppvokst i Hasvik.  Hun trives godt ute på turer i friluft i naturskjønne områder på Sørøya.

Hun er i dag ansatt som helsefag arbeider i Hasvik Kommune, en stilling hun har innehatt i 12 år.  I tillegg har hun stilt seg til disposisjon for Menighetsrådet.

Hjertesaker er eldreomsorgen og gode forhold for de ansatte i Hasvik Kommune.  Hun ønsker at Hasvik Kommune skal være en attraktiv kommune å bo og leve i, blant annet gjennom trygghet, sikkerhet, god infrastruktur og et godt næringsliv.

Som ny i politikken, men med annen praktisk erfaring og samfunnsengasjement, vil hun bidra positivt for Hasvik- samfunnene i årene som kommer.



anettehoel_b.png


11. Anette Hoel, født 1984

Etter videregående utdanning startet hun sin yrkesaktive periode, først i barnehage og skole, samt som miljøarbeider i bolig. Etter noen år begynte hun som tannlege sekretær.  Senere begynte hun å jobbe på sykehjem og krisesenteret ved siden av jobben som tannlegesekretær.

Anette er bosatt på Sørvær med sin mann og sine 2 barn. Hun er også aktiv fotball trener for aldersbestemte grupper.

Anette har også eierskap i Sørøya Tradisjonsfisk AS hvor hun også er ansatt.  Det å drive et lite selskap kan det være knyttet mange utfordringer til.  Det kan også være mange fordeler, for eksempel fleksibilitet, rask beslutningstaking og muligheten til å bygge nære relasjoner med kunder. Mestring av utfordringene krever vanligvis planlegging, strategi, kreativitet og utholdenhet fra eierne.

Som nevnt over har vi notert erfaringen som miljø arbeider.  Slik erfaring kan også komme godt med i politikken.  Anettes politiske engasjement er å bedre tilbudene for barn i Hasvik Kommune, tilbud basert på en solidarisk fordelingspolitikk og like tilbud for alle.

Som utvandra Alta- væring for noen år siden, tror vi nå at ankret sitter godt fast i Sørvær.  At strømmen også kan gå denne veien er vi glade for, og enda mer glad for at hun vil engasjere seg i politikken i Hasvik Kommune.  



sigmund.png

12. Sigmund Johansen, født 1950

Sigmund er utdannet e-verk montør.  Denne type utdanning er spesialisert til å installere og vedlikeholde strømkabler, transformatorer, generatorer og annet elektrisk utstyr som brukes til kraftproduksjon.  Han er også utdannet innen bedriftsøkonomi.  Dette handler om hvordan bedrifter skal bruke sine ressurser på en måte som øker lønnsomheten og verdien.

Han har yrkeserfaring fra fagfeltet, samt fra daglig ledelse i næringsvirksomhet.  I tillegg har han vært selvstendig næringsdrivende og har erfaring fra forsikring.
 

Sigmund går til valg på å få gjennomført et omfattende program som han har bidratt til å utvikle.  Hans særlige interesser er den unike naturen vi har på Sørøya og de "små tingene" som ofte ikke får fokus nok.  Sigmund er også genuint interessert i at lag og foreninger skal ha gode vilkår da disse bidrar til de "små tingene" i samfunnet vårt.  De erfaringene Sigmund besitter er vi sikker på vil bidra positivt i lokalpolitikken.

petra.jpg
13. Petra Volkmerova, født 1985

Petra er godt etablert i Hasvik Kommune.  Hun kom til Hasvik fra Tsjekkia i 2015 med en god utdannelse og praksis i bagasjen. 

Hun har en mastergrad i prosjektledelse/strategisk planlegging og pedagogisk utdanning.  Dette innebærer omfattende forståelse om ledelse av prosjekter og strategisk planlegging.  Før hun kom til Hasvik Kommune, har hun jobbet med prosjektledelse i EU- prosjekter.  Petra er også utdannet helsefag arbeider.  Jobber nå som helsefagarbeider på Hasvik Helsesenter.

Hennes hjertesaker er å gjøre det beste for egne og andres barn, bidra til et løft i eldre omsorgen og at ansatte i Hasvik Kommune skal ha det bra i sine arbeidssituasjoner.
Hun vil at alle skal trives med å bo i Hasvik Kommune.

Vi i SfS setter pris på at hun vil engasjere seg i lokalpolitikken.  Vi tror bestemt på at hun kan gjøre en forskjell i politikken i Hasvik Kommune.

timroger.png
14. Tim Roger Pedersen, født 1992

Tim Roger er under utdanning i anvendt psykologi.  Anvendt psykologi er en gren innenfor psykologien som setter søkelys på å anvende psykologiske prinsipper og metoder for å løse konkrete problemer og forbedre menneskelig atferd og trivsel i ulike områder av samfunnet.  I tillegg har han fagbrev i salg.

For kort tid siden flyttet Tim tilbake til Hasvik Kommune.  Det mener vi var en god beslutning.

Som yrkesbakgrunn har han erfaring fra reiseliv og turisme i Hasvik Kommune.  Etter sin tilbakekomst har han arbeidet med brøytetjenester og annet teknisk arbeide i en beredskapsstyrke. Om kort tid skifter han yrke til jobbveileder i en arbeids og inkluderings bedrift.

Innenfor det politiske feltet er Tim Roger rimelig fersk, men han har vært leder for ungdomsrådet i Hasvik Kommune. Hans særlige interessefelt er å bidra til at Hasvik Kommune blir en attraktiv kommune å bo i, underforstått å ha gode tilbud for barn, unge og eldre. Dette både i forhånd til arbeidsplasser, gode rutiner ved ansettelser og bolig til de som ønsker å flytte hit.
Vi ønsker Tim Roger lykke til med politikken.



ellen.png
15. Ellen Henriksen, født 1955

Ellen er utdannet adjunkt med opprykk,etter 5 år på høyskolen i Alta.  En adjunkt med opprykk har oppnådd høyere kompetanse og formell kvalifikasjon i form av mastergrad.  Utdanningen gir mulighet til å undervise på høyere nivåer som videregående skole eller høyskole/universitet.

Hun har jobbet i Hasvik kommune siden 2002 i skolen som pedagogisk konsulent, lærer og rektor. Nå ivaretar hun sine rettigheter (og plikter) som pensjonist på heltid.  Det betyr ikke inaktivitet, men brukes aktivt i forskjellige lag og foreninger i Hasvik.  Har også interesser i friluftsliv og organisasjons arbeid.


Politisk brenner hun mest for at barn og ungdom skal ha kvalifiserte lærere i barnehagen og på skolen i Hasvik kommune.  Eldreomsorg står også hennes hjerte nært. Det er også viktig at Hasvik kommune tar godt vare på de ansatte og legger til rette for boliger til de som trenger det.



sveintore.png
16. Svein Tore Henriksen, født 1950

Svein Tore begynte svært tidlig med sin allsidige og lange praksis fra yrkeslivet.  Allerede etter endt grunnskole begynte han som fisker.  Dette holdt han på med i 15 år og fikk en meget god erfaring med dette krevende yrket.
Gikk etter denne perioden over til landindustrien, noe han holdt på med helt frem til sin pensjonist tilværelse.

De fleste av oss vet betydningen av fiskerinæringa generelt for Hasvik Kommune, og spesielt for Sørvær samfunnet.  Fiskerinæringen gir arbeidsplasser ikke bare lokalt, men også i andre deler av verden.  Fiskerinæringa kan ha innvirkning også på andre næringer lokalt.  Dette kan føre til forbedret tilgang til kommunikasjon, transport og andre tjenester, som igjen kan stimulere til  økonomisk  utvikling og veksten i samfunnet.

Dette har Svein Tore vært en del av gjennom sin lange erfaring.  Slik type realkompetanse er verdifullt for videreutvikling av en fiskerikommune.

Særlige interessefelt i politikken for Svein Tore er våre fiskerihavner og infrastruktur i tilknytning til disse.  Helse og omsorg, herunder legedekningen, er også et annet interessefelt.  




sverre.jpg

17. Sverre Thomassen, født 1967

Sverre har sin fartstid innenfor oppdrett og fiskeindustri.
Han var med i oppdrettssektoren i en relativt tidlig fase, men fikk likevel med seg deler av teknologi utviklingen.  I perioden fikk han kunnskap om foring av laks via forskjellige metoder, herunder flåteforing og kontroll via kameraer i mærer.  Teknisk vedlikehold av systemene var også en del av oppgavene.

I fiskeindustrien virket han frem til 2017 som formann, med et tilleggs ansvar for ISPS (International Ship and Port Facility Security Code). ISPS-koden ble utviklet av International Maritime Organization (IMO) i 2002 som et svar på trusselen om terrorisme mot den globale skipsfarten.

Uheldige omstendigheter ved sykdom gjorde at han i 2017 måtte fratre sitt yrkesaktive liv.  Samfunnsengasjementet har han imidlertid beholdt med godt monn.  Sverre er opptatt av samfunnet rundt seg og ønsker å ta aktiv del i å forbedre dette.  Det er viktig fordi det kan bidra til å fremme positiv forandring og å  gjøre samfunnet til et bedre sted for alle. Med andre ord, det kan gi en følelse av formål og tilhørighet, og kan være en måte å uttrykke verdier og overbevisninger på.

Sverre var også en av stifterne av SfS og er også vara representant til styret.  Hittil har han deltatt i de fleste styremøter og vist sitt engasjement.  Ikke overraskende, må vite.  Vi tror det vil komme mer engasjement fra den kanten.
anettem1.png
18. Anette Eriksen, født 1998

Anette er for tiden under utdanning med en bachelor i økonomi og administrasjon ved UiT, Tromsø.  Målet med utdanningen er å bli statsautorisert regnskapsfører. 
En slik utdanning kan føre til en autorisasjon av myndighetene til å bistå bedrifter og organisasjoner i forbindelse med regnskaper.   Dette betyr at en er ansvarlig for å sikre at regnskapsføringen er nøyaktig, i samsvar med gjeldende standarder og i tråd med lovgivningen.

Hun er i dag ansatt ved VSK Regnskap AS i Breivikbotn.  Anette er 24 år og bor sammen med sin familie i Hasvik. Interesseområder er familien, trivsel og bolyst.  
Et annet ineresse felt er muligheter for vekst.  Da er det viktig å erkjenne nå- situasjonen for å kunne forbedre og automatisere interne prosesser.  Dette kan lede til økt effektivitet og produktivitet.
At hun nå ønsker å engasjere seg i samfunnet via politisk engasjement, setter vi pris på.  Lykke til, Anette.


stigkj.png
19. Stig Kjetil Martinsen, født 1977

Etter videregående skole startet Stig sin yrkesaktive karriere.  Først i næringsmiddel industrien, senere i forskjellige service yrker.  De siste 10 år har han vært ansatt på Hasvik Helsesenter med ansvar for vaskeriet.

Hans interesser er yrkesliv generelt, med særlig vekt på arbeidsmiljø.  Stig mener at alle arbeidsplasser selvsagt må ha et godt arbeidsmiljø.  Noe kan en bidra med selv.  Et godt arbeidsmiljø er viktig for å opprettholde produktivitet, redusere risikoen for arbeidsrelaterte skader og sykdommer, og fremme ansattes generelle velvære.  Relasjoner på arbeidsplassen, teamarbeid, kommunikasjon og ledelsesstil påvirker også arbeidsmiljøet. Et godt sosialt arbeidsmiljø fremmer samarbeid, støtte og et positivt arbeidsfellesskap.

Samferdsel og infrastruktur er også områder som interesserer Stig spesielt.  Ferge og veikvalitet er her viktige områder.  Sist, men ikke minst, nevner han at idretten står hans hjerte nært.  Dette har han drevet med hele livet og er fortsatt en svært viktig del av dette.
I en alder av 46 starter hans politiske engasjement.  Det ser vi frem til.  Lykke til.



malfridh.jpg

20. Målfrid Hansen, født 1954

Målfrid er utdannet som frisør, et yrke hun har innehatt i over 40 år.  Som aktiv næringsdrivende hadde hun sin egen frisørsalong på Sørvær.  Etter lang tid som næringsdrivende la hun ned sin salong i 2019 og gikk deretter over i pensjonistenes rekker.

Som næringsdrivende vet hun noe om hva som kreves for å drive næring, herunder hva god service betyr. Det å tilby en god kundeopplevelse og utmerket service for å beholde eksisterende kunder og tiltrekke deg nye er en faktor. Å være profesjonell, lytte til kundens ønsker og behov, gi råd og veiledning, og å skape en hyggelig atmosfære i sitt virke, er en annen faktor.

Målfrids politiske karriere startet i Hasvik SV.  Senere ble det HAP som kommunestyre medlem.  Hun var leder av Helse og Sosial utvalget i en valgperiode.  Målfrid har vært partiløs i noen år inntil SFS ble stiftet.

Hun vil jobbe for bedre forhold for både de eldre og unge i Hasvik Kommune.  Hun har sett at bygningsmassen til Hasvik Kommune trenger vedlikehold.  Boligmangel er rett og slett et problem og må få større oppmerksomhet.  Det å ha det godt på alle måter i et samfunn bør være en selvfølge.

Målfrid liker friluftsliv.  Bærplukking er en særlig interesse og det er ikke fritt for at det havner noe i andre frysebokser enn i sin egen.  Vi takker Målfrid for at hun var «sporty» med å stille opp for partiet klokken «fem over tolv», og ønsker henne lykke til med fornyet engasjement i politikken.

steinar.png
21. Steinar Mikalsen, født 1964

Steinar er utdannet som kjølemekaniker, med fagbrev innen fiskeindustri.  Han har allsidig kompetanse og er løsningsorientert innenfor de fleste oppgaver.  Med andre ord, en "potet" som kan brukes til så mangt.

Pr nå høster han opparbeidet velferdsgoder fra staten, men er svært aktiv innen frivillige organisasjoner.

Har jobbet i fiskeindustrien, butikk, politiet, Widerøe, trelast og innen havfisketurisme.

Har vært med i politikken en god del år og ønsker mer inkluderende prosesser.  Hans interessefelt er næring, bolyst og frivillige organisasjoner.  "Sammen kan vi gjøre så mye mere."